Ethän autoile hautausmaalla luvatta

Hautausmailla moottoriajoneuvoliikenne ja pysäköinti on sallittu vain niille erikseen osoitetuilla alueilla, muistuttaa Joensuun seurakuntayhtymän hautaustoimen päällikkö Virpi Kiviniemi. Muilla alueilla moottoriajoneuvoa saa käyttää vain ruumiin tai hautamuistomerkin kuljettamiseen tai välttämättömään huoltoajoon sekä liikuntaesteisen kuljettamiseen.

– Varsinkin keväisin hautausmaalla tapahtuu, kun paikkoja kunnostetaan talven jäljiltä. Työntekijöitä ja erilaisia työkoneita on liikkeellä paljon, Kiviniemi kertoo.

Joensuun hautausmaalla ja sen läheisyydessä on tällä hetkellä käynnissä rakennustöitä. Rauhankadun parkkipaikat ovat rakennushankkeiden vuoksi pois käytöstä. Ristinkappelille kuljetaan rakennustöiden aikana Koulukadun ja Rauhankadun risteyksen tilapäisestä kiertoliittymästä. Hautausmaan parkkipaikat sijaitsevat Ristinkappelilla ja Ristinkappelille vievän tien varrella.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.