Diakonialle 336 joulukassia ja lukuisia muita lahjoituksia

Joensuun ev.lut. seurakuntien joulukassikeräys tuotti tänä vuonna yhteensä 336 joulukassia jaettavaksi diakoniatyön kautta apua tarvitseville. Yhden joulukassin arvo on 25 euroa, ja se sisältää pääasiassa jouluista ruoka-apua.

Keräykseen osallistuivat Joensuun, Pielisensuun, Rantakylän, Pyhäselän ja Vaara-Karjalan seurakunnat. Joensuun seurakuntaan saatiin kerätyksi 127 kassia, Pielisensuuhun 40 kassia, Rantakylään 74 kassia, Pyhäselkään 50 kassia ja Vaara-Karjalan seurakuntaan 45 kassia. Keräys toteutettiin 25.11.–11.12.2020 välisenä aikana.

Perinteisen joulukassikeräyksen lisäksi Enon seurakunta järjesti tänä vuonna oman, hieman muista poikkeavan joulukassien keräyksen. Keräys tuotti yhteensä 110 kassia Enon seurakunnan alueella jaettavaksi.

Joensuun ev.lut. seurakuntien diakoniatyö sai joulukassikeräyksen lisäksi lukuisia muita lahjoituksia yksityishenkilöiltä ja paikallisilta yrityksiltä sekä yhdistyksiltä vähävaraisten joulumuistamiseksi. Seurakuntien diakoniatyö kiittää lämpimästi kaikkia lahjoittajia.

Kirsi Taskinen

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.