Ensi vuoden talousarviot hyväksytty

Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymän yhteinen kirkkovaltuusto vahvisti kokouksessaan 9.12.2019 yhtymän talousarvion ja toimintasuunnitelman vuodelle 2020. Ensi vuoden talousarvion mukainen tilikauden ylijäämä on 44 000 euroa. Tuloveroprosentti säilyy ennallaan vuonna 2020.

Kirkollisverotuloja arvioidaan kertyvän ensi vuonna vajaat 11 miljoonaa euroa. Talousarviossa suurin kuluerä on henkilöstökulut, joiden arvioidaan olevan ensi vuonna reilut 8 miljoonaa euroa eli 63,8 prosenttia kaikista käyttötalouden menoista.

Kontiolahden seurakunnan kirkkovaltuusto vahvisti puolestaan seurakunnan ensi vuoden talousarvion ja toimintasuunnitelman kokouksessaan 4.12.2019. Tuloslaskelma-arvion mukaan tilikauden tulos vuodelta 2020 muodostuu noin 156 000 euroa ylijäämäiseksi. Tuloveroprosentti pysyy ennallaan myös Kontiolahden seurakunnassa vuonna 2020.

Kirkollisverotuloja ja valtion avustusta arvioidaan kertyvän 2,58 miljoonaa euroa. Talousarvion mukaan henkilöstömenot ovat ensi vuonna n. 1,3 miljoonaa euroa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.