Ympäristödiplomille haetaan jatkoa

Joensuun seurakuntayhtymä hakee jatkoa Kirkon ympäristödiplomilleen. Yhteinen kirkkoneuvosto päätti asiasta kokouksessaan 19.11.2019. Joensuun seurakuntayhtymälle on myönnetty ympäristödiplomi toukokuussa 2010. Diplomi on voimassa vuoden 2020 loppuun saakka.

Seurakuntayhtymän ympäristötyöryhmä tekee vuoden 2020 aikana ympäristökatselmusraportin ja ympäristöohjelman päivityksen. Päivitetty raportti ja ohjelma tuodaan yhteisen kirkkoneuvoston hyväksyttäviksi niiden valmistuttua.

Kirkon ympäristödiplomi on kirkkohallituksen myöntämä todistus seurakunnalle, joka on sitoutunut kehittämään toimintaansa ympäristön kannalta jatkuvasti paremmaksi. Diplomin saa seurakunta, joka ottaa käyttöön kirkon toimintoja varten laaditun ympäristöjärjestelmän ja täyttää ympäristödiplomin kriteerit.

Sari Jormanainen

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.