Herättäjäjuhlien tunnuslauseita ehdotettu vilkkaasti

tunnuslausekilpailun mainos

Joensuun herättäjäjuhlien tunnuslausekilpailu on kerännyt tähän mennessä jo nelisenkymmentä ehdotusta. Juhlaorganisaatio käynnisti tunnuslauseesta kaikille avoimen kilpailun toukokuussa.

– Olen iloisesti yllättynyt, miten paljon olemme saaneet ehdotuksia Joensuun juhlien tunnuslauseeksi. Jo nyt voi ehdotusten määrästä ja perusteluista huomata, että tunnuslause on monelle hyvin merkityksellinen. Moni on liittänyt ehdotukseensa hyvinkin syvällisiä ja koskettavia perusteluja. Niitä on ollut hieno lukea ja se tietää myös, että valinta tulee olemaan vaikea, Joensuun herättäjäjuhlien pääsihteeri Noora Kähkönen kertoo.

Kähkösen mukaan monessa ehdotuksessa on otettu huomioon myös se, että juhlat järjestetään Pohjois-Karjalassa ja Joensuussa.

– Karjalainen ilo ja vieraanvaraisuus näkyvät ehdotuksissa. Myös veteen ja jokeen liittyviä ehdotuksia on tullut useita.

Tunnuslausekilpailu jatkuu elokuun puoliväliin saakka. Tunnuslause koostuu muutamasta sanasta, jotka ovat joko Siionin virsistä, virsikirjasta tai Raamatusta. Juhlien tunnuslausekisan voittaja julkistetaan ja palkitaan syksyllä 2019. Tunnuslause tulee näkymään kaikessa Joensuun herättäjäjuhlien viestinnässä.

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä oman ehdotuksen juhlatunnuksesta juhlatiimille sähköpostilla osoitteeseen juhlat.joensuu@h-y. fi. viimeistään 15.8.2019.
Joensuun herättäjäjuhlat järjestetään heinäkuussa 2021. Valtakunnalliseen suurtapahtumaan odotetaan 20 000 osallistujaa.

Sari Jormanainen

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.