Kontiolahden uusi seurakuntakeskus otetaan käyttöön vaiheittain

Kontiolahden seurakunnan toimintoja ryhdytään siirtämään vaiheittain uuteen seurakuntakeskukseen. Ensimmäisenä kirkonkylällä sijaitsevaan seurakuntakeskukseen muuttavat kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto, jotka sijaitsivat rakennustyön ajan Lehmon seurakuntakodilla.

Muuton vuoksi kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto ovat suljettuina kahden päivän ajan 13.–14.6.2019. Toimistot palvelevat osoitteessa Keskustakatu 26 sijaitsevassa seurakuntakeskuksessa jälleen maanantaista 17.6. alkaen.

Muut seurakunnan toiminnot siirtyvät uusiin tiloihin maanantai-na 2.9.2019. Kuopion hiippakunnan piispa Jari Jolkkonen vihkii seurakuntakeskuksen käyttöön sunnuntaina 6.10.2019.

Kontiolahden seurakunta käynnisti uuden seurakuntakeskuksen rakentamisurakan maaliskuussa 2018 purkamalla pois vanhan rakennuksen.

Sari Jormanainen

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.