Noljakan messu aikaistuu

Noljakan kirkolla aloitettiin viime syyskuun alusta kokeilu, jossa sunnuntain messun alkamisajankohta siirrettiin muutamaa tuntia myöhemmäksi. Kokeilussa aiemmin klo 12 alkanut messu siirrettiin alkamaan klo 15.

Kokeilun taustalla oli lapsiperheiltä saatu palaute. Aikataulumuutoksella haluttiin tarjota mm. lapsiperheille paremmat mahdollisuudet osallistua messuun. Myöhempää alkamisajankohtaa päätettiin kokeilla vuoden verran.

Kokeilun aikana todettiin, että messun alkamisajan myöhentäminen ei vaikuttanut osallistujamäärään. Joensuun seurakuntaneuvosto päättikin huhtikuun kokouksessaan siirtää Noljakan kirkon messun alkamaan jälleen klo 12. Uusi alkamisaika otetaan käyttöön kesäkuun alusta.

Sari Jormanainen

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.