Kiihtelysvaaran kirkon hankesuunnittelu käyntiin

Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto nimesi kokouksessaan 23.4.2019 Kiihtelysvaaran kirkon hankesuunnittelun työryhmän. Työryhmän tehtävänä on laatia uuden kirkon rakentamisen hankesuunnitelma.

Suunnitelmassa esitetään mm. seurakunnan jäsenmäärän kehityksen ennuste, kirkon käyttöasteen ennuste sekä hankkeen mitoitus, rahoitus, rakennuspaikka ja toteutustapa. Hankesuunnitelma on määrä valmistua tammikuussa 2020.

Hankesuunnittelun työryhmän puheenjohtajaksi nimettiin kiinteistötoimikunnan jäsen Heimo Karhapää ja jäseniksi Vaara-Karjalan seurakunnan kirkkoherra Anne Angervo, kiinteistömestari Jouni Heiskanen, kiinteistöpäällikkö Jussi Nevalainen, hallintojohtaja Tommi Mäki sekä Juhani Rouvinen Vaara-Karjalan seurakunnasta. Lisäksi kiinteistötoimikunnan puheenjohtaja Pauli Tahvanaisella on kokouksissa puhe- ja läsnäolo-oikeus.

 

Sari Jormanainen

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.