Kirkon rakennusrahaston perustamista esitetään

Yhteinen kirkkoneuvosto päätti kokouksessaan 22.1.2019 esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle Kiihtelysvaaran rakennusrahaston perustamista. Kiihtelysvaaran kirkko tuhoutui tulipalossa 23.9.2018. Yhteinen kirkkovaltuusto päätti uuden kirkon rakentamisesta joulukuussa 2018.

Rakentamispäätöksen jälkeen seurakuntayhtymä voi ottaa vastaan lahjoituksia uuden kirkon rakentamiseen. Lahjoituksia varten on tarpeen perustaa seurakuntayhtymän kirjanpitoon liitettävä Kiihtelysvaaran kirkon rakennusrahasto.

Jos yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyy rakennusrahaston perustamisen, aiemmin saadut lahjoitukset ja kirkon palosta saadut vakuutuskorvaukset siirretään rakennusrahaston pankkitilille.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.