Kesätöitä haettavana

Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä palkkaa liki 70 kesä- ja kausityöntekijää hauta- ja puistopalveluihin. Haettavana on pidempikestoisia kausitöitä täysi-ikäisille sekä lyhempiä työjaksoja 17 vuotta täyttäneille. Puisto- ja hautauspalveluiden kesätyöntekijöiden tehtäviin kuuluvat hautausmaiden sekä puistojen hoito.

Lisäksi seurakuntayhtymä palkkaa kesän ajalle kahdeksan kirkonopasta. Oppaiden tehtäviä on tarjolla Joensuun, Utran ja Tuupovaaran kirkoissa. Lisätietoa seurakuntayhtymän kesätöistä löytyy osoitteesta www.joensuunevl.fi.

Kontiolahden seurakunnassa on myös haettavana kausi- ja kesätyöpaikkoja hautaus- ja kiinteistötoimessa. Lisätietoa kesätöistä löytyy osoitteesta www.kontiolahdenseurakunta.fi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.