Kirkkotie nyt myös verkkolehtenä

Kirkkotie ilmestyy jatkossa myös verkkolehtenä. Uudistuksella pyritään tavoittamaan uusia lukijoita ja helpottamaan artikkeleiden lukemista verkossa. Aiemmin Kirkkotie on julkaistu verkossa näköislehtenä.

– Yhä useammin nettiä käytetään mobililaitteilla, joilla näköislehden lukeminen on haastavaa. Verkkolehdessä artikkelit muokkautuvat käytetylle laitteelle sopivaksi, Kirkkotien päätoimittaja ja Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymän viestintäpäällikkö Sari Jormanainen sanoo.

Verkkolehti mahdollistaa artikkeleiden jakamisen myös sosiaalisessa mediassa. Samalla vuorovaikutusta lukijoiden kanssa voidaan lisätä.

– Verkkolehdessä artikkeleita on mahdollista kommentoida ja toivottavasti ne herättävät keskustelua myös sosiaalisessa mediassa, Jormanainen toteaa.

Artikkelit on jaettu verkkolehdessä neljään kategoriaan: ajassa, mielessä, usko ja elämä sekä lapset ja nuoret. Lisäksi verkkolehdestä löytyvät pääkirjoitukset, kolumnit ja näköislehdet. Tapahtumatiedot löytyvät näköislehdestä.

Kirkkotien verkkolehti on osoitteesta http://www.kirkkotie.fi. Artikkelit julkaistaan samana päivänä sekä verkossa että painetussa lehdessä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.