Seurakuntien joulutapahtumat kootusti verkossa

Kultainen joulukuusi auringonlaskua vasten.

Joulusivusto hoosianna.fi on avattu. Sivustolle on koottu Joensuun evankelis-luterilaisten seurakuntien joulutapahtumat ensimmäisestä adventista loppiaiseen. Luvassa on reilu kattaus joulukonsertteja, Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksia, jouluaskarteluiltoja, myyjäisiä ja puurojuhlia. Joulun sanoman äärelle pääsee pysähtymään myös joulu- ja seimipoluilla sekä tietenkin perinteisissä joulukirkoissa.

Hoosianna.fi-sivustolta löytyy joulutapahtumatietojen lisäksi myös jouluisia videosatuja lapsille sekä muun muassa tietoa mahdollisuuksista osallistua paikallisiin joulukeräyksiin. Seurakuntien tapahtumat järjestetään kulloinkin voimassa olevien koronasuositusten mukaisesti.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.