Kiihtelysvaaran kirkon rakennussuunnittelu käyntiin

Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto käynnisti kokouksessaan 22.9.2020 Kiihtelysvaaran kirkon rakennussuunnitteluvaiheen. Rakennussuunnittelun aikana mm. laaditaan kirkon alustavat ja lopulliset luonnokset, pääpiirustukset, työpiirustukset ja urakka-asiakirjat. Yhteinen kirkkoneuvosto perusti myös rakennustoimikunnan. Toimikunnan jäseniksi nimettiin seurakuntayhtymän kiinteistöpäällikkö Jussi Nevalainen, Vaara-Karjalan seurakunnan kirkkoherra Anne Angervo, kiinteistötoimikunnan pj. Pauli Tahvanainen, yhteisen kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Eevi Väistö ja Rakennuttajatoimisto Pro Tiimi Oy:n toimitusjohtaja Esa Mustonen. Lisäksi Vaara-Karjalan seurakuntaneuvosto nimeää toimikuntaan myöhemmin 1-2 edustajaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.