Enon seurakuntatalon rakentaminen on käynnistynyt

Enon uuden seurakuntatalon rakentaminen on parhaillaan käynnissä. Rakennustyöt alkoivat kesäkuun alussa. Kesän aikana tontilta purettiin vanha ns. Effatan talo sekä tehtiin uuden seurakuntatalon perustamistyöt. Seuraavaksi vuorossa on pihojen muotoilu ja rakennuksen julkisivujen panelointi.

Suunnitelmien mukaan Enon uuden seurakuntatalon rakennusurakka valmistuu toukokuun 2021 loppuun mennessä. Kesän aikana rakennus kalustetaan ja toiminta uusissa tiloissa voidaan aloittaa juhannuksen  jälkeen. Uuden seurakuntatalon kustannusarvio on noin 2,5 miljoonaa euroa.

Uusi seurakuntatalo rakennetaan Enon kirkon viereen. Tien toisella puolella sijaitseva Enon vanha seurakuntatalo puretaan syksyn 2020 aikana.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.