Yhteinen kirkkoneuvosto hyväksyi Kiihtelysvaaran kirkon hankesuunnitelman

Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto hyväksyi kokouksessaan 19.5.2020 Kiihtelysvaaran kirkon hankesuunnitelman. Suunnitelmassa esitetään, että Kiihtelysvaaran tulipalossa tuhoutuneen kirkon paikalle rakennetaan kirkkorakennus, jonka hyötypinta-ala on noin 510 m². Istumapaikkoja kirkossa olisi normaalitilanteessa 100-125, kalustojärjestelyin istumapaikkoja olisi mahdollista lisätä 225:een.

Hankesuunnitelmassa esitetään myös, että kaikki Kiihtelysvaaran seurakuntapiirin toiminnan tarvitsemat tilat sijoitetaan uuteen kirkkorakennukseen ja nykyisestä seurakuntatalosta luovutaan. Suunnitelman mukaan kirkon kustannusarvio on 4 milj. €. Kirkon hankesuunnitelma etenee seuraavaksi yhteisen kirkkovaltuuston käsiteltäväksi.
Yhteinen kirkkoneuvosto päätti kokouksessaan myös esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle tuloveroprosentin pitämistä nykyisellään vuonna 2021.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.