Kirkkotie kerää muistoja Sulkulasta ja Männikköniemestä

Sulkulan kesäkoti kesäisessä auringonpaisteessa. Sulkulan kesäkoti on punamullalla maalattu vanha hirsirakennus.

Sulkulan kesäkoti. Kuva: Kirkkotien arkisto.

Kirkkotie-lehti kerää lukijoiden muistoja Joensuun ev.lut. seurakuntien kesäkodeilta Sulkulasta ja Männikköniemestä. Löytyisikö niitä Sinulta?

Olemme kiinnostuneita kaikesta Sulkulaan ja Männikköniemeen liittyvästä: millaista toimintaa kesäkodeilla järjestettiin, milloin ne elivät kukoistuskauttaan, mikä oli kesäkotitoiminnalle leimaa antava piirre?

Molemmilla kesäkodeilla on edelleen toimintaa, mutta ainakin Sulkulan toiminta on takavuosikymmeninä ollut nykyistä vilkkaampaa. Toimitukseen on kantautunut tietoja niin telttaleireistä, juhannusjuhlista, koulujen polkupyöräretkistä, tyttö- ja poika-toiminnasta kuin suosituista nuorten lentopalloilloistakin.

Millaisia muistoja sinulla on Sulkulasta tai Männikköniemestä? Millaiseen toimintaan olet osallistunut, millä vuosikymmenellä? Onko sinulla kenties muistin virkistykseksi kuvia noilta ajoilta? Onko mieleesi jäänyt tiettyjä tapoja, tekemisiä, tuoksuja tai makuja kesäkodeilta? Entäpä keskeisiä henkilöhahmoja tai mieleenpainuvia tunnelmia?
Olitpa sitten seurakuntalainen, satunnainen vierailija, entinen isonen tai vaikkapa työntekijä, niin lähetä muistosi meille Kirkkotien toimitukseen. Koostamme saamiemme muistojen ja kuvien pohjalta jutun Kirkkotie-lehteen.

Muistojen tulisi olla perillä toimituksessa viimeistään tiistaina 9.6.2020. Nopeimmin muistot kulkevat sähköpostitse osoitteeseen viestinta(at)joensuunevl.fi, mutta odotamme myös paperipostia osoitteeseen Kirkkotien toimitus, Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä, PL 10, 80101 Joensuu. Muista merkitä lähetykseen nimesi ja asuinpaikkasi sekä mahdollista toimituksen yhteydenottoa varten myös puhelinnumerosi. Hyviä muisteluhetkiä!

Kirkkotien toimitus

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.