Joensuun herättäjäjuhlien tunnus on valmis

Joensuun herättäjäjuhlien tunnus, jossa teksti Lohdiksi toisillemme, herättäjäjuhlat Joensuussa 2.-4.2021.

Joensuun herättäjäjuhlien tunnus ”Lohduksi toisillenne” näkyy herättäjäjuhlilla ja niiden viestinnässä.

Joensuussa järjestetään herättäjäjuhlat kesällä 2021. Juhlille on laadittu tunnus, joka näkyy herättäjäjuhlilla ja niiden viestinnässä. Tunnuslause ”Lohduksi toisillemme” valittiin lähes sadan ehdotuksen joukosta. 

– Siionin virrestä 180 olevat sanat viestivät välittämisestä, vierellä kulkemisesta ja lähimmäisen rakkaudesta. Tunnus muistuttaa meitä kaiken lohdun antajasta Jumalasta, Joensuun herättäjäjuhlien pääsihteeri Noora Kähkönen kuvaa.

Juhlatunnus sisältää myös visuaalisen ilmeen, jonka on toteuttanut graafinen suunnittelutoimisto Duo Seinäjoelta. Visuaaliseen ilmeeseen haluttiin ihmisyyttä, lämpöä ja läheisyyttä.

– Toivon, että logo omalta osaltaan viestittää Joensuussa vallinnutta, vieraanvaraista ”meille saa tulla” -kulttuuria. Toivotamme syli avoinna ihmiset niin läheltä kuin kaukaakin tervetulleeksi juhlille, kokemaan yhteisöllisyyttä ja hyviä sanoja, juuri sellaisena kuin ihminen on, Kähkönen sanoo.

Herättäjäjuhlia vietetään Joensuussa 2.-4.7.2021. Tapahtumaan odotetaan yli 20 000 vierasta.

Sari Jormanainen

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.