Kontiolahden seurakuntakeskus vihitään käyttöön

Kontiolahden uusi seurakuntakeskus vihitään käyttöön ensi viikolla. Kuopion hiippakunnan piispa Jari Jolkkonen vihkii seurakuntakeskuksen käyttöön sunnuntaina 6.10.2019 kello 15 alkavassa tilaisuudessa. Ennen kirkollista vihkimistä pidetään Avoimet ovet -tilaisuus, jossa seurakuntakeskuksen tiloihin voi tutustua opastettuna.

Seurakuntakeskuksen rakentaminen käynnistyi kesäkuussa 2018. Rakennusurakka kesti vuoden verran, jonka ajan seurakunnan toimintoja oli sijoitettu väliaikaisesti Lehmon seurakuntakodille ja Pappilaan. Kesän ja alkusyksyn aikana toiminta siirrettiin väliaikaisista tiloista uuteen seurakuntakeskukseen.

Kirkonkylällä sijaitsevassa seurakuntakeskuksessa toimivat diakoniavastaanotto ja kirkkoherranvirasto sekä seurakunnan omat kerhot ja ryhmät. Lisäksi seurakuntakeskuksessa on ystäväkammari- ja partiotoimintaa.
– Ensimmäiset tilaisuudet, kerhot, ryhmät ja kastejuhlakin jo pidetty uusissa tiloissa, Kontiolahden seurakuntakunnan kirkkoherra Jukka Reinikainen kertoo.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.