Yhteisen kirkkoneuvoston syyskausi käyntiin

Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto käynnisti syyskauden kokoukset tiistaina 27.8.2019. Syksyn ensimmäisessä kokouksessa päätettiin mm. kahden perheasiain neuvottelukeskuksen tehtävän auki julistamisesta sekä Kirkon mediasäätiön tukemisesta.

Yhteinen kirkkoneuvosto julisti haettavaksi perheasiain neuvottelukeskuksen perheneuvojan viran ja vastaanottosihteerin osa-aikaisen (52 %) tehtävän. Perheneuvojan tehtävänä on mm. huolehtia asiakastyöstä, jonka tavoitteena on perheeseen ja parisuhteeseen liittyvien ongelmien ja ristiriitatilanteiden selvittäminen sekä huolehtia perhekasvatus-, työnohjaus-, konsultointi- ja työyhteisöjen kehittämispalveluista. Perheneuvojan virka avautuu 1.10.2019.

Osa-aikaisen vastaanottosihteerin tehtäviin kuuluvat mm. perheasiain neuvottelukeskuksen toimintaan ja hallintoon liittyvät toimistotehtävät. Tehtävä pyritään täyttämään 1.11.2019 alkaen.

Yhteinen kirkkoneuvosto päätti myös jatkaa Kirkon mediasäätiön tukemista vuosittain 4 500 eurolla vuosien 2020–2022 ajan. Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä on yksi vuonna 2005 perustetun säätiön perustajajäsenistä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.