Kansainvälinen työ esillä Joensuussa

Joensuun seurakuntakeskuksessa vietetään kaikille avointa kansainvälisen työn ajankohtaispäivää ke 18.9.2019 klo 9.30-16. Aamupäivän aikana kuullaan Tiina Taavitsaisen (KUA), Daniel Ardayn (Narrow Way) ja Krasniqin perheen puheenvuorot teemasta ”Uudet mahdollisuudet ja tiet” sekä paneelikeskustelu ”Sinä johdatat meitä maailmaan”. Paneelikeskusteluun osallistuvat Daniel Arday, TT, asiantuntija Kati Kemppainen sekä lähetyssihteeri Arja Ryynänen.

Iltapäivän ohjelmassa on työpajatyöskentelyä, joissa pääsee tutustumaan rytmeihin maailmalta, kuulemaan tarinoita Lähi-idän ihmisten elämästä, kurkistamaan Tansanian työhön tai viivähtämään hengellisen elämän vaalimisen lähteillä.

Päivässä ovat mukana mm. Matias Uusisilta (Kirkon Ulkomaanapu), Iiris Kontra (Suomen Lähetysseu-ra), Ulla Oinonen (Suomen Piplia-seura), Pauliina Kainulainen (Enonkosken luostariyhteisö), sekä Heidi Väyrynen, Jussi-Pekka Heikkilä ja Ulla Rissanen (Joensuun seurakunta). Päivän järjestävät Kuopion hiippakunta ja Joensuun seurakunta. Tilaisuus maksaa 25 €., hinta sisältää tervetulokahvit, lounaan ja päätöskahvit sekä ohjelman. Päivään tulee ilmoittautua sähköisesti viim. 4.9.2019 osoitteessa www. kuopionhiippakunta.fi/kalenteri.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.