Kirkkotie teki digiloikan

Viime aikoina on puhuttu paljon siitä, miten kunnissa on tehty digiloikkia. Digiaikaan on loikittu isoin harppauksin ja monet palvelut ovat siirtyneet sähköisesti hoidettaviksi.

Siitä onko digitaalisuus hyvästä vai pahasta, voi olla montaa mieltä. Digitaalisuus on kuitenkin iso osa tätä aikaa. Sen kautta voidaan tavoittaa ihmisiä laajasti ja sen kautta on mahdollista lisätä vuorovaikutusta. Tämän vuoksi myös Kirkkotie teki uuden vuoden kunniaksi digiloikan ja hyppäsi verkkoon.

Kirkkotien verkkolehti on luettavissa osoitteessa http://www.kirkkotie.fi. Otamme mielellämme vastaan palautetta, sillä verkkolehteä on tarkoitus kehittää jatkuvasti. Ensimmäinen loikka digiin on nyt otettu!

Kirkkotie haluaa olla tänäkin vuonna mukana suurissa ja pienissä tarinoissa ja tuoda ne luettaviksi sekä sähköisessä että painetussa muodossa. Viime vuosi oli erittäin tapahtumarikas. Isoja päätöksiä tehtiin mm. Siun seurakunta -hankkeesta, uuden kirkon rakentamisesta Kiihtelysvaaraan ja uuden seurakuntatalon rakentamisesta Enoon. Päättynyt vuosi oli myös vaalivuosi. Uudet luottamushenkilöt aloittavat nyt nelivuotiskautensa. Isojen päätösten lisäksi vuoteen mahtui monta tunteikasta kohtaamista ja paljon mielenkiintoisia tapahtumia.

Mitä lie tämä vuosi tuo tullessaan? Se jää nähtäväksi. Varmaa on ainakin se, että seurakunnissa tapahtuu monenlaista mukavaa. Kevätliitteestä voit etsiä itsellesi sopivaa puuhaa. Mukavia lukuhetkiä Kirkkotien parissa myös verkossa!

Sari Jormanainen
viestintäpäällikkö
sari.jormanainen@evl.fi

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.